Om klubben

Hvem er vi?

JaWhist er en online platform som tilbyder et simpelt pointsystem til primært brætspillere. Klubben består af en række medlemmer som ikke nødvendigvis kender hinanden, men som spiller sammen i grupper. Det kan eksempelvis være en familie eller en flok venner.

Hvad koster det?

Det koster ingenting at være medlem, da klubben ingen udgifter har. Det eneste vi forlanger til gengæld er god opførsel og ingen snyd med resultaterne.

Hvem kan være med?

Alle med tilknytning til eksisterende medlemmer kan uden videre blive medlem. Kender du ingen i forvejen, så kontakt én fra styregruppen.

Så snart du er oprettet som medlem, kan du logge ind på hjemmesiden og begynde at indføre resultater i databasen og således følge med i pointstillingen.

Hvem bestemmer?

Alle beslutninger træffes af styregruppen, som altid består af 3 personer. Det er kun muligt at komme med i styregruppen, når en anden udtræder og de øvrige er enige om at godkende den nye.

Hvem har lavet hjemmesiden?

Hjemmesiden er lavet i Joomla CMS og skabelonen er fra RocketTheme. Desuden bruges Charts.js til at lave grafik.

Det meste indhold er skrevet af Chris Mortensen. Database og det meste programmering er lavet af Peter Tirsek.

Styregruppen

For at gøre beslutninger lette og hurtige, har JaWhist en styregruppe bestående af 3 personer, som ganske enkelt bestemmer alting.

image

Chris MortensenChris

image

Heidi VesterHeidi

image

Rene VesterRene

Kontakt

Hvis du har lyst til at kontakte klubben, så er du meget velkommen til at gøre det til Chris fra styregruppen:


Email

onkelchris@gmail.com


Mobil

27 27 49 09


Adresse

Chris Mortensen
Snærildvej 13, 8300 Odder